Jobba hos oss!

På E/S-A arbetar det idag ett tjugotal arkitekter, byggnadsingenjörer och projektadministratörer med det gemensamma målet – att skapa arkitektur av yppersta klass. Arkitektur är ett lagarbete och vi jobbar efter en arbetsmetod som är undersökande där alla oavsett erfarenhet kommer till tals. Vårt arbete baseras på en grundlig analys och en förståelse för beställarnas, stadens och de boendes behov och mål. Delar du den ambitionen med oss och vill vara med och bidra? Tveka inte att höra av dig till oss!

Söker du praktikplats?

Vi håller alltid ögonen öppna efter unga, nyfikna och kreativa personer som vill utöka sin kunskap och erfarenhet. I dagsläget är det inte aktuellt med fler praktikanter hos oss, men spontanansökningar är alltid välkomna!

På E/S-A brinner vi för bostadsarkitektur och samhällsbyggnad, men bortsett från det så är vi även ett gäng som trivs i varandras sällskap. Vi värnar om livet utanför kontoret samtidigt som det är viktigt att ha roligt under tiden man spenderar här. Gemensam frukost varje dag, sommar- och julfester, studiebesök och resor är bara några exempel på vad vi gör om dagarna.

Om du vill veta mer om oss som arkitektbyrå och hur det är att jobba här oavsett om du har mycket erfarenhet i bagaget eller vill lära dig mer, kontakta Marcus Sonnelid. Spontanansökningar skickas via epost till jobb@es-a.se

Marcus Sonnelid - Arkitekt SAR/MSA, Partner, VD
Spontanansökningar