E/S-A ARKITEKTER
Vi älskar bostäderVi älskar bostäder

Att få rita hem där människor ska bo och trivas är något vi brinner för och tar på största allvar. Vi ser det som både ett privileguim och ett stort ansvar, vilket är anledningen till att vi har valt att specialisera oss på just detta. Hos oss finns arkitekter och ingenjörer som alla är specialiserade på en sak - bostäder och stadsbyggnad.  Det har vi ägnat oss åt sedan 1962.


Så här tänker vi

Varje projekt är unikt men vårt sätt att utveckla projekten utgår alltid från samma principer och görs med samma arbetsmetod. För att vi ska anse att ett projekt är bra krävs att vi beaktar fyra grundläggande aspekter:

boendekvalité - vi ritar hem där människor ska trivas
stadsbyggnad - vad byggnaden bidrar med till sin omgivning
hållbarhet - miljömässig, social och ekonomisk
bostadsutvecklaren - ekonomi och goodwill
Vägen från start till mål i ett projekt är inte linjär. För att så snabbt som möjligt komma fram till de bästa lösningarna har vi utvecklat en metod där vi istället jobbar aktivt med att växla mellan generering och avstämning - hela tiden med de fyra aspekterna i åtanke.

...och det här är vi bra på

Genom vår specialisering och långa erfarenhet har vi kompetensen att både utveckla och utmana bostadsarkitekturen. Vi arbetar med bostäder och stadsbyggnad från ax till limpa - allt från tidiga visioner och koncept till skarpa bygghandlingar som bevakar arkitekturen på ett hållbart och genomförbart sätt. ES-A Arkitekter AB
Storgatan 23C, Stockholm
info@es-a.s
Instagram / Linkedin